Iratkozzon fel hírlevelünkre

Megközelítés

 A pécsi Márton Áron Szakkollégium Pécs városának nyugati részében található. Amennyiben az ide látogató autóval érkezik Budapest felől, akkor az egész várost átszelő 6-os főútvonalon át kell mennie a városon Barcs/Szigetvár irányába. A város szélén, elérve a Tesco áruházat (a KIKA és Metro szomszédságában), a lámpás útkereszteződésnél kell jobbra fordulni (Bolgár köz), majd pedig a következő útkereszteződésben balra. Így máris a Rácvárosi úton jár az ide igyekvő. Innen mintegy 400 m-re található a kollégium épülete, közvetlenül az autószalon után, jobbra, az udvarban.

Ha csoportos utazásról lévén szó, bérelt autóbusszal érkeznek, úgy célszerű a fenti kereszteződésen túlmenni a körforgalomig, majd onnan első kihajtó után jobbra térve érnek ki a Rácvárosi útra (ennek neve ezen a szakaszon Pellérdi út), majd kissé vissza (a város fele) haladva az autószalon előtt a közútról balra kell térni, be az udvarba.
 
Aki busszal érkezik a városba, annak a helyi autóbusz járatok közül az Árkád (a buszpályaudvar mellett áll) fölötti megállóban a 25 (Benczúr Gyula utca felé), vagy 26 (II-es rakodó felé) buszok valamelyikére száll, és onnan az Uránváros buszcsomópontot (ezen túl is közlekedik még a busz) követő második megállóban, Rácváros kell leszállni. A busz haladási irányának megfelelően tovább kell menni és az autószalon után, jobbra fordulva, bent az udvarban található a kollégium épülete.
 
Aki vonattal érkezik, annak a 4, 4Y, 4G, 4A -s helyi járatú buszok (Uránváros felé) valamelyikére kell felszállnia, és az Uránváros buszcsomópontig utaznia. Itt át kell szállni a 25 (Benczúr Gyula utca felé), vagy 26 (II-es rakodó felé) buszok (éjszaka 926 körjárat) valamelyikére és két megállót utazva, Rácváros megállóban leszállni. A busz haladási irányának megfelelően továbbmenni és az autószalon után, jobbra fordulva, bent az udvarban található a kollégium épülete.
 
Amennyiben az egyetem bármely részéről szeretnék megközelíteni a kollégiumot, abban az esetben a 25 (Benczúr Gyula utca felé), vagy 26 (II-es rakodó felé) buszok valamelyikét kell igénybe venni, és a Rácváros megállóban leszállni, majd a busz haladási irányának megfelelően továbbmenni és az autószalon után, jobbra fordulva, bent az udvarban található a kollégium épülete.


 

 

ESEMÉNYNAPTÁR


2018
20
Január
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

KIEMELT ESEMÉNYEK

Nincsenek események

ESEMÉNYEK

Nincsenek események

Hirdetések