Iratkozzon fel hírlevelünkre

Megközelítés

A szegedi Márton Áron Szakkollégium a városközponttól villamossal 8 percre található Szegeden, a Kálvária sugárút 87. szám alatt.

 


View MÁSZ Szeged in a larger map

Tömegközlekedési eszközök menetrendje:

 

Megközelíthetőségünk:


A VASÚTÁLLOMÁSRÓL:
1. lehetőség, villamossal: Szeged főpályaudvartól az 1-es villamossal az Anna-kút megállóig kell menni, majd itt átszállni a 3-as villamosra (aminek végállomása a Vadaspark megálló, pont a kollégiumunk épülete előtt) vagy a 3F-es villamosra (ebben az esetben szintén a Vadaspark megállónál kell leszállni, de ez tovább közlekedik a Fonógyári útig).
2. lehetőség, autóbusszal: Szeged főpályaudvartól a 90-es vagy 90F-es autóbusszal a II.Kórház megállóig kell menni. Innen a kollégium gyalog 5-10 percre található a Bajai út, Vadaspark irányában, de át is lehet szállni a 36-os, 36Y-os autóbuszra vagy a 3-as, 3F-es villamosra, amikről a Vadaspark megállónál leszállva pont a kollégiumunk előtt találják magukat.

A BUSZPÁLYAUDVARRÓL:
A Mars térről a 13-as buszról a II. Kórház megállónál kell leszállni, s innen gyalog 5 percre található kollégiumunk.

TARJÁN VÁROSRÉSZBŐL:
A 13-as buszról a II. Kórház megállónál kell leszállni, s innen gyalog 5 percre található kollégiumunk.

A VÁROSKÖZPONTBÓL:
A Dugonics térről: A 3-as, 3F-es villamossal vagy a 36-os, 36Y-os autóbusszal (Dáni utca megálló) a Vadaspark megállóig kell menni, ami a kollégiumunk előtt található.
A Kárász utcáról: A Kárász utca a belváros sétálóutcája, aminek egyik vége a Dugonics térhez vezet. Ide elsétálva a 3-as, 3F-es villamossal vagy a 36-os, 36Y-os autóbusszal a Vadaspark megállóig kell menni, ami a kollégiumunk előtt található.
Az Anna-kúttól: A 3-as, 3F-es villamossal a Vadaspark megállóig kell menni, ami a kollégiumunk előtt található.
A Honvéd térről: 36-os, 36Y-os autóbusszal a Vadaspark megállóig kell menni, ami a kollégiumunk előtt található.

GÉPJÁRMŰVEL:
Budapest felől az autópályáról a második lehajtót (a 166. kilométernél) választva a Bajai útra jutunk, aminek a Kálvária sugárút az egyenes folytatása. A Vadaspark és a II.Kórház között található a kollégium.
Az 5-ös főútvonalról a Budapesti úton érünk Szegedre. A Postás Sporttelepnél ha jobbra kanyarodunk, akkor a Fonógyári úton végigmenve balra kell kanyarodnunk, s az már a Kálvária sugárút. A Vadaspark és a II.Kórház között található a kollégium.
Pécs és Baja felől a Bajai úton érünk Szegedre, aminek a Kálvária sugárút az egyenes folytatása. A Vadaspark és a II.Kórház között található a kollégium.
Szabadka felől a Szabadkai úton érünk Szegedre, aminek az egyenes folytatását a Vám tértől Petőfi Sándor sugárútnak hívják. E sugárútról (a városok neveit tartalmazó középső körútnál) balra a Moszkvai körútra kell áttérnünk, amiről pedig az első nagyobb kereszteződésnél szintén balra kell kanyarodnunk a Kálvária sugárútra. Ez átmegy a Kálvária téren, majd ismét Kálvária sugárút néven fut tovább, s a II. Kórház és a Vadaspark között megtalálható a kollégium.
Csongrád és Ópusztaszer felől a Csongrádi sugárúton érünk Szegedre. Erről a külső körútnál jobbra a Rókusi körútra kell kanyarodnunk. A Rókusi körút folytatása a Vásárhelyi Pál út, aminek végét a Kálvária sugárút keresztezi. Itt ha jobbra kanyarodunk, a Vadaspark előtt megtalálható a kollégium.
Debrecen, Békéscsaba, Hódmezővásárhely felől az Algyői úton érünk Szegedre, aminek az egyenes folytatása a József Attila sugárút. Erről az első nagyobb lámpás kereszteződésnél jobbra a Makkosházi körútra kell kanyarodnunk, ami a Rókusi körúttal folytatódik. A Rókusi körút folytatása a Vásárhelyi Pál út, aminek végét a Kálvária sugárút keresztezi. Itt ha jobbra kanyarodunk, a Vadaspark előtt megtalálható a kollégium.
Arad, Temesvár, Nagylak felől a Makai, majd a Szőregi úton érünk Szegednek Újszeged nevű városrészébe. Innen két választá sunk van:
Vagy végigmegyünk a középső körúton: Vagyis a Szőregi út végénél jobbra lefordulunk a Temesvári körútra, majd átmegyünk a Bertalan-hídon (régi nevén Új-hídon vagy Felsővárosi-hídon) és tovább megyünk egyenesen a Római, majd a Brüsszeli, majd a Berlini, majd a Párizsi körúton a Mars-térig. A Mars térnél tovább egyenesen haladunk a Londoni körúton, míg az első nagyobb lámpás kereszteződésnél elérjük a Kálvária sugárutat, amin jobbra kanyarodva folytatjuk utunkat. Ez átmegy a Kálvária téren, majd ismét Kálvária sugárút néven fut tovább, s a II. Kórház és a Vadaspark között megtalálható a kollégium.Vagy a belvároson keresztül: Vagyis a Szőregi út folytatásán a Csanádi úton (esetleg ettől jobbra a Székely soron), majd a Belvárosi-hídon (régi nevén Régi-hídon) és a Stefánián megyünk tovább a körforgalomig, ahonnan a Vörösmarty úton majd a Kossuth Lajos sugárúton haladunk tovább a kozépső körútig. Itt balra kanyarodva a Párizsi körútra fordulunk, majd elmegyünk a Mars tér mellett egyenes tovább a Londoni körúton, míg az első nagyobb lámpás kereszteződésnél elérjük a Kálvária sugárutat, amin jobbra kanyarodva folytatjuk utunkat. Ez átmegy a Kálvária téren, majd ismét Kálvária sugárút néven fut tovább, s a II. Kórház és a Vadaspark között megtalálható a kollégium.

 

GPS koordinátáink: 46.254141,20.117598

ESEMÉNYNAPTÁR


2019
16
Június
H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

KIEMELT ESEMÉNYEK

Nincsenek események

ESEMÉNYEK

Nincsenek események

Hirdetések